Bemutatkozás

A Kőpince Vendégházban két franciaágyas, két négyágyas, két kétágyas szobában pótágyakkal együtt 20 fő részére tudunk szállást biztosítani. Az épületben egy jól felszerelt konyha is található.
A szálláshely 110 nm-es közösségi helyiségének köszönhetően nagyobb létszámú rendezvények, összejövetelek lebonyolítására is alkalmas.

Megközelítés: Győr (40 km), ill. Veszprém (40 km) irányából a 82-es főútról, Pápa (40 km) irányából a 832-es, Kisbér (30 km) felől a 8218 útról, valamint a Győr-Veszprém vasútvonalon: Vinye állomástól 100 méter.

Látnivalók és ajánlatok

 • Szent László Kalandpark Vinye
 • Kőpince-forrás
 • Cuha szurdok, erdei tanösvény
 • Ördögrét
 • Pápalátó-kő
 • Likaskő
 • Hódos-éri ciklámenes
 • Zsiványbarlangok
 • Turista útvonalak, kerékpárutak
 • Lovaskocsizás (télen lovasszánkózás)
 • Műemlékvédelem alatt álló vasútvonal alagutakkal, viadukttal
 • Sziklamászás: Via Ferrata (Vasalt Utak) Vinye, Csesznek
 • Fenyőfői Ősfenyves
 • Pincelátogatás
 • Cseszneki vár
 • Zirc: Ciszterci Apátság, Arborétum, Néprajzi Múzeum
 • Eplény: Nordica Síaréna, Bringaréna
 • Bakonybél: Csillagda
 • Pannonhalma: Bencés Főapátság, Pincészet, Gyógynövénykert

Gyakori kérdések

Hol található a vendégház?
A Bakonyban, Vinye településen, a Cuha-patakhoz közel.
Hogyan közelíthető meg?
A 82-es főútról kanyarodjon Bakonyszentlászló felé, majd a településen átérve „Vinye” irányába haladjon tovább, kövesse az utat, a vasúti átjárótól 300méterre található Vendégházunk.
Milyen típusú illetve milyen felszereltségűek a szobák, a vendégház?
Az épületbe lépve egy tágas közös tér, melyben nappali és konyha kap helyet, itt található televízió, főzőlap, kávéfőző, mikrósütő, hűtőszekrény, mosogatógép, vízforraló, kenyérpirító, tányérok-evőeszközök-poharak-edények stb., innen nyílik 6 szoba (2 francia ágyas, 2 kétágyas, 2 négyágyas), mindegyik szobához tartozik zuhanyzó és WC. Mindegyik szobához ágyneműt, kis és nagy méretű törölközőt, WC papírt biztosítunk. Valamint éjjeli- és ruhás szekrénnyel ellátottak a szobák. A nappali felett galéria is található, itt további kanapé kapott helyett a pihenni vágyóknak, valamint rossz idő esetére csocsó asztal.
Ezen felül egy teljesen külön álló terem (egy épület, de másik bejárattal) várja rendezvények, csapatépítő tréningek vagy meglepetés partik céljából cégek vagy magánszemélyek jelentkezését. Itt helyet kapott több körasztal, székekkel, a teremhez saját mosdó tartozik valamint konyha, mely hűtőszekrénnyel és tűzhellyel felszerelt. A terem igénylését kérjük előre jelezzék, ez esetben felárat számolunk fel.
Hogyan lehet szobát foglalni?
Vendégházunk telefonos elérhetősége: +36 30 646 5712, e-mailben: info@kopince.hu, de a www.szállás.hu-n illetve a www.booking.com-on is megtalálhatóak vagyunk.
Magunkkal vihetjük kisállatunkat?
Igen, vendégházunk kutya barát. Felára 1500Ft/éj. A kutyák a szobákban is tartózkodhatnak, de természetesen a kedvencekért a gazdik vállalják a felelősséget.
Milyen fizetési lehetőségek vannak?
Készpénzzel és bankkártyával lehet fizetni.
Hány fő befogadására képes a vendégház?
A vendégház 16 főt tud befogadni, illetve igény esetén egy szimpla és egy dupla pótágy kérhető ezen létszámon felül.
Van parkolási lehetőség?
A vendégház előtt egy zárható parkoló lett kialakítva, amelyet csak a vendégek használhatnak.
Milyen főzési lehetőségek vannak?
A már fent említett teljesen felszerelt konyha, illetve kinti főzésre is van lehetőség: bográcsozás, szalonnasütés, grillsütő.
Étkezési ellátás igényelhető-e?
Külön álló épületben, éttermünkben várjuk kedves vendégeinket (a nyitvatartásról érdeklődjön a +36 30 443 0544-es telefonszámon), árainkból 10% kedvezményt tudunk biztosítani az Önök részére. Egész ház bérlése esetén (min. 12 főre) igényelhető reggeli ellátás, amelyet szíveskedjenek előre jelezni.
Van internet hozzáférés a vendégházban?
Igen, van.
Milyen wellness szolgáltatások érhetők el?
A teljes feltöltődésért szauna (kb. 8fős, villannyal működik) és dézsa (kb. 6fős, fatüzelésű, felfűtéséről vendégeinknek kell gondoskodni) felel, amennyiben szeretnék igénybe venni kérjük jelezzék felénk, ez esetben készülünk plusz törölközőkkel, tűzifával, illetve ezért a szolgáltatásért felárat számítunk fel.
Mikor lehet elfoglalni a házat?
A vendégházat az érkezés napján 15 órától lehet elfoglalni, valamint a távozás napján 12 óráig kell elhagyni. Amennyiben előbb érkezne vagy később távozna mindenképpen jelezze felénk, hogy van-e erre lehetőség, amennyiben van ez esetben felárat számítunk fel. A vendégházhoz a kulcsokat éttermünkben tudják átvenni, amennyiben éttermünk zárva tart, a vendégház bejáratánál előre leegyeztetett időpontban fogjuk várni Önöket.
Van-e éjszakákra vonatkozó foglalási feltétel?
Ünnepnapokon és hosszú hétvégéken a minimális foglalás két éjszaka.
Milyen programok, túrázási lehetőségek vannak a vendégház vonzáskörzetében?
Cuha-völgyi séta, Cuha-völgyi vasút, Kőpince-forrás, Szentlászlói Kalandpark, Kőmosó-szurdok, Ördög-árok, Ördög rét, Via ferrata, Cseszneki vár, részletes információk a www.bakonyiprogramok.hu oldalon érhetőek el.”